GPH Pos

    GPH POS – sistemul de marcaj pentru alimentatie publica – operat de catre chelneri si barmani, casieri, sefi de sala, manageri.

    • Este sistemul care tine evidenta vanzarilor din restaurant, baruri, cafenele, cluburi etc.;
    • Are o interfata prietenoasa , usor de invatat si usor de operat;
    • Poate fi operat direct de catre ospatari, eliminand astfel costurile cu casierii;
    • Lucreaza pe o platforma MySql, putand fi operat in retea, adica permite ospatarilor sa deschida o masa de la una din statii dar sa emita nota de plata de la alta;
    • Poate fi operat si prin internet, un terminal poate fi instalat pe un laptop, avand posibilitatea de a accesa programul de oriunde exista o conexiune la internet, detinand astfel un control permanent asupra activitatii din locatie ;
    • Poate fi folosit impreuna cu oricare terminalele wireless , palm-uri(pda), prin care ospatarul ia comanda direct de la masa ;
    • GPH POS lucreaza cu “mese deschise” (respecta specificul vanzarii in restaurante prin intermediar, momentul realizarii comenzii nefiind acelasi cu momentul incasarii), ecranul de mese putand fi usor aranjat pentru a copia intocmai imaginea locatiei ;
    • Lucreaza cu mai multe modalitati de incasare , avand posibilitatea de a emite note de plata diferentiate pe diverse modalitati , de a aplica discount-uri automate in functie de reguli prestabilite ;
    • Poate tipari comenzile (bonurile de marcaj) direct in bucatarie sau bar, pe imprimante specializate, concepute sa functioneze in medii ostile (umezeala, caldura excesiva etc);
    • Emite automat bonuri fiscale aferente incasarilor in numerar prin conectarea la calculator a unei case de marcat sau a unei imprimante fiscale;
    • Transmite vanzarile modulului GPH Gesti pentru scaderea stocurilor din gestiunile de alimentatie publica;
    • Emite toate rapoartele operative si din arhiva necesare contabilitatii si managementului;
    • Poate transmite în contabilitate datele solicitate în format electronic;

    Deoarece solutia informatica implica echipamente hardware (unele specializate), valoarea proiectului depinde în cea mai mare masura de necesarul efectiv de echipamente si de tipul acestora, aplicat la modul de lucru concret si organizarea activitatii din restaurantul Dvs., precum si de cerintele managementului si/sau ale patronatului.