GPH Beauty    Avand o interfata foarte usor de folosit, derivata fiind din varianta POS Restaurant, GPH Beauty POS aduce elemente noi si foarte importante pentru saloanele de frumusete si cosmetica.
    Un prim element este posibilitatea de a crea o baza de date cu clientii salonului. Fiecare client este introdus in baza de date de catre operatorul sistemului, putand fi stocate datele importante de contact ale acestuia : nume, prenume, adresa, e-mail, telefon, preferinte, alte informatii. Clientii astfel introdusi in baza de date, pot fi oricand stersi sau accesati atunci cand solicita noi servicii.


    Aspectul vizual este adaptat special nevoilor unui beauty salon, astfel incat operatorului ii va fi foarte usor de folosit. Imaginile de selectie sunt special concepute pentru saloane de frumusete, avand o paleta larga din care se poate alege.

    In ecranul de marcare, operatorul va putea alege singur clientul care solicita serviciile, si va putea vizualiza numele acestuia si serviciul dorit de catre acesta. Exista o fereastra in care operatorul poate vizualiza precomanda facuta de client, ca si o fereastra in care se poate previzualiza comanda. In cazul in care exista produse de vandut, acestea pot fi marcate si prin citirea codului de bare cu un cititor special. Programul GPH Beauty va prelua codul produsului, si acesta poate fi marcat sau editat.