GPH FastPos

    GPH FastPos – sistemul de marcaj pentru alimentatie publica in versiune rapida – operat de catre chelneri si barmani, casieri, vanzatori.

    • Este un sistem care poate tine evidenta vanzarilor locatia respectiva;
    • Are cea mai usor de invatat interfata si cea mai rapid de utilizat;
    • Este utilizat in locatiile cu livrare rapida sau autoservire;
    • Este structurat pe o platforma MySql, datele de pe mai multe puncte de lucru fiind centralizate intr-o singura baza de date pe server;
    • Poate fi operat si prin internet, un terminal poate fi instalat pe un laptop, avand posibilitatea de a accesa programul de oriunde exista o conexiune la internet, detinand astfel un control permanent asupra activitatii din locatie ;
    • Poate fi folosit impreuna cu orice terminale wireless;
    • GPH FastPos lucreaza fara mese deschise, vanzarea fiind facuta direct la punctual de lucru ;
    • Lucreaza cu mai multe modalitati de incasare , avand posibilitatea de a emite note de plata diferentiate pe diverse modalitati , de a aplica discount-uri automate in functie de reguli prestabilite;
    • Poate lucre cu carduri de fidelitate pentru ;clienti si discount automat;
    • Poate tipari comenzile (bonurile de marcaj) direct in bucatarie sau bar, pe imprimante specializate, concepute sa functioneze in medii ostile (umezeala, caldura excesiva etc);
    • Emite automat bonuri fiscale aferente incasarilor in orice modalitate de plata prin conectarea la calculator a unei case de marcat sau a unei imprimante fiscale;
    • Transmite vanzarile modulului GPH Gesti pentru scaderea stocurilor din gestiunile de alimentatie publica;
    • Emite toate rapoartele operative si din arhiva necesare contabilitatii si managementului;
    • Poate transmite în contabilitate datele solicitate în format electronic;

    Deoarece solutia informatica implica echipamente hardware (unele specializate), valoarea proiectului depinde în cea mai mare masura de necesarul efectiv de echipamente si de tipul acestora, aplicat la modul de lucru concret si organizarea activitatii din locatia Dvs., precum si de cerintele managementului si/sau ale patronatului.